Zo wordt u lid van Seniorenvereniging Vlijmen-Dorp

Wordt lid van onze vereniging, want samen staan we sterk!

U kunt zich aanmelden bij ons bestuurslid ledenadministratie Annemarie van Bladel:

Doe een briefje met uw naam, adres en telefoonnummer bij haar in de brievenbus,of stuur een mail en zij zal u zo spoedig mogelijk een bezoek brengen om u te informeren over Seniorenvereniging Vlijmen-Dorp.

Mensen die in het bezit zijn van de Heusdenpas kunnen de contributie betalen uit het door de Gemeente Heusden beschikbaar gestelde budget.

We heten u van harte welkom.

Onze vereniging bruist

Anders Kijken Naar Kunst

Als seniorenvereniging proberen we voortdurend te vernieuwen en jongere senioren vanaf 55 jaar aan te trekken. Dat doen we onder andere door nieuwe activiteiten aan te bieden waarin de jongere doelgroep is geïnteresseerd. Zoals de aangeboden cursus "Anders Kijken Naar Kunst", die helemaal vol zat met leden en niet-leden. Heeft u, als lid of toekomstig lid, ook ideeën voor nieuwe activiteiten, cursussen etc.? Laat het ons weten. Voor de contributie hoeft u het niet te laten. Die is € 24,- per jaar.