Reactie van Wim Hoogendijk

Ik vind het verrassend om op de site van de KBO in het zonnetje te worden gezet. Alleen was mijn beroep beveiligingsmedewerker bij een bekende bank, vandaar mijn reactie.

Wim Hoogendijk, een stille vrijwilliger

Wim Hoogendijk is geboren op 10-05-1930 en is eerder wat teruggetrokken dan dat hij opvalt. Zijn vrouw woont, door lichte dementie, in de St Janshof. Hij bezoekt haar dagelijks en besteedt daar veel tijd aan. Ook kookt hij daar regelmatig voor een deel van de afdeling.
Voor zijn pensioen heeft Wim als instrumentmaker bij de toen nog PTT later KPN gewerkt.
Hij heeft al jaren voor onze vereniging en KBO Brabant de ONS rondgebracht en haalde voor Modus het intussen stopgezette boekje bij de drukker op, eerst als distributeur en later als bezorger.
Nu helpt Wim bij de kienmiddagen Dinie Vaupell die regelmatig in De Korf worden georganiseerd en goed door onze leden worden bezocht.
Wim, je verdient het om een keer in het zonnetje gezet te worden. Zonder deze stille vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan.