Toon van Bladel

Toen Willem Fontein stopte als bestuurslid ledenadministratie zorgde hij zelf voor de opvolging in de persoon van Annemarie van Bladel. Binnen de korste keren had Annemarie de administratie onder de knie. Toen er een bezorgroute vrij kwam voor het rondbrengen van de ONS vroeg Annemarie haar man Toon van Bladel of hij dat voortaan wilde doen. En dat doet hij nog steeds met veel plezier. Toen hij een stapel flyers zag liggen om leden te werven vroeg hij of het goed was dat hij die ook uit ging delen. Deze actie leverde onze vereniging 27 nieuwe leden op. En na de Kerstdagen doet hij nog een ander gedeelte van Vlijmen. Van dit soort vrijwilligers moet onze vereniging het hebben. We hebben er gelukkig ruim 35 en ze zijn allemaal even belangrijk. Maar vandaag zetten we Toon van Bladel in 't Zonnetje.